en bild

Nattsjuksköterska till Handengeriatriken

Information om arbetsplatsen

Handengeriatriken bedriver allmän akutgeriatrisk vård och rehabilitering. Nu utökar vi och startar en akutgeriatrisk intagningsenhet för de patienter som kommer direkt från hemmet för utredning och har behov av och extra övervakning (GAVA) Geriatrisk akutvårdsavdelning, med fyra vårdplatser samt två dragspelsplatser för att underlätta direktintag.
Att arbeta inom geriatriken innebär en hel del arbete som kan ses som akutmedicin, med medicinteknisk utrustning och annan avancerad vård.

En självklarhet är att vi stöttar och hjälper varandra i alla situationer.
Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal.
Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet. Som nyanställd får du en god introduktionen som är individuell utifrån din erfarenhet och du har möjlighet till fortbildning, handledning och ett flertal förmåner, däribland friskvårdsbidrag.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet.
Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och webcare och använder oss av vårt dokumentations verktyg STELPA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska. Arbetet kräver att du pratar och skriver svenska obehindrat.
Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde, gärna teambaserad geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga.
Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster