en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Brahehälsan driver två hälsovalsenhet i Eslöv och i Löberöd. Vi söker en medicinsk sekreterare till Brahehälsan i Löberöd.

Adress:
Storgatan 27, Löberöd

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du flexibelt med många olika arbetsuppgifter inom medicinsk dokumentation, receptionsarbete, registrering i olika system. Du har telefonkontakt med patienter och ger även annan typ av service över telefon. Teamet bedriver kontinuerligt förbättringsarbete där alla är delaktiga.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarexamen är ett krav. Goda IT-kunskaper är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av vårdcentralsarbete.

Personliga egenskaper

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och trivs med varierande arbetsuppgifter samt är ansvarstagande. Du har ett bra bemötande gentemot våra patienter och deras anhöriga både i receptionen samt i telefon. Du har en positiv inställning och ger en högklassig service till människor i din omgivning. Andra viktiga egenskaper är att du är strukturerad och har förmåga att samarbeta samt är flexibel. Intresse för IT är ett måste.

Tillbaka till Lediga tjänster