en bild

Vi söker underläkare till vår verksamhet i Kista.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri är nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi ska vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.
Praktikertjänst Psykiatri har sedan januari 2019 en psykiatrisk specialistvård för patienter med migrationserfarenheter som uppvisar trauma- och stressrelaterade problem. På samma adress har vi sedan länge vår befintliga verksamhet i allmän psykiatri.
Adress: Knarrarnäsgatan 15, 164 40, Kista

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket erfarenhet och kompetens. Vi ser fram emot ett spännande och intressant 2020 där det finns möjlighet att vara med och utveckla vår befintliga verksamhet. Vi arbetar i team och vi erbjuder både gruppbehandling och individuell behandling. Vi på Praktikertjänst Psykiatri i Kista har lång erfarenhet av Rinkeby-Kista stadsdel och Järva-området samt specialistkompetens inom olika behandlingsmetoder. Vi samverkar med övriga aktörer som försäkringskassan, jobbtorget, arbetsförmedling och socialtjänst, vissa av dessa aktörer har vi ingått samverkansavtal med för att underlätta arbetet för samtliga.
Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som psykologer, leg psykoterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Du förväntas också delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare gärna med erfarenhet från psykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra den psykiatriska vården.

Tillbaka till Lediga tjänster