en bild

Sjuksköterska till Dalengeriatriken avd 52

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Avdelning 52 är en akutgeriatrisk avdelning med dygnet runt-intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo. Vanliga förekommande diagnoser är infektioner, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patientens mobilisering.

Vi har en koordinator-ssk som ansvarar för den sociala planeringen för våra geriatriska patienter och håller i möten med kommunen samt rapporterar till hemtjänst och primärvården inför utskrivning.

Vi är stolta över vår gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och ett gott samarbete i ett glatt gäng.

Vi dokumenterar i Take Care och använder oss av Stelpa (dokumentation i iPad som kopplas till Take Care).

Vi har 24 vårdplatser och en medelvårdtid på ca en vecka.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu stärka upp vårt sjukskötersketeam med ytterligare en sjuksköterska.
Arbetet på avdelningen innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom: omvårdnad, rond,
patientindividuella vårdplaneringar i teamet, läkemedelsadministrering (där vi använder oss av slutenvårdsdos), medicintekniska uppgifter som PVK-hantering, KAD-sättning, läkemedelsinfusioner mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig med intresse för patientnära vård. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personen. Du är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster