en bild

Tandhygienist en dag i veckan

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vår klinik expanderar och är just nu i behov av en tandhygienist som vill arbeta en dag (8h) i veckan hos oss, närmare bestämd fredagar. Med stor sannolikhet kommer detta att utökas längre fram så gärna att du är öppen för fler arbetstimmar. Välkommen med din ansökan!

Kliniken består av tre tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi har väl inarbetade rutiner som ger oss arbetsro och därmed bra arbetsdagar.
Kliniken har tre behandlingsrum.
Vi bedriver allmäntandvård, implantatbehandlingar och estetisk tandvård. Vi har samarbete med en käkkirurg som kommer till oss och opererar 1 dag per månad.
Vi arbetar i journalsystemet Carita.

Adress:
Stortorget 13, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.
Flytande svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker någon som är flexibel, gillar utmaningar och alltid sätter patienten i centrum. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du ska vara ödmjuk med god förmåga att kommunicera med både medarbetare och patienter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster