en bild

Distriktssköterska eller Sjuksköterska sökes

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vill du vara med oss och skapa morgondagens primärvård redan idag? Vårdcentralen Stadsfjärden är en stor vårdcentral med 17200 listade och vi är drygt 70 personer i arbetslaget.
Vi vill ge våra listade personlig service och leverera vård av hög kvalité. Vi månar också om att ha en gemytlig stämning på arbetsplatsen. Vårt mål är att erbjuda dig en attraktiv arbetsplats med ett hållbart och utvecklande arbetssätt.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Arbetet består till stor del av telefonrådgivning och mottagningsarbete.
I telefonrådgivningen, som sker i TeleQ, har man stöd av Rådgivningsstöd (RGS) för bedömningarna. Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning. Vi har ett nära samarbete med våra läkare och övriga personalkategorier.
Det finns också en mängd olika spetsfunktioner som man sedan kan fördjupa sin kunskap och kompetens runt.
Vi, alla på vårdcentralen, jobbar också tillsammans med att förbättra våra arbetssätt och vår arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller Sjuksköterska.
Gärna med erfarenhet från primärvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Vi vill att du är mån om att ge våra listade personlig service och vård av hög kvalité och du får gärna vara nyfiken på att lära nytt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster