en bild

Receptionist Ortopedmottagning Liljeholmen

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Liljeholmens Ortopedi är beläget i Vårdhusen centralt i Liljeholmens Centrum. Mottagningen ligger högst upp i huset med utsikt över sjön Trekanten. Lokalerna är fräscha och vi har nybyggda operationssalar med filtrerad luft. Vår inriktning är hand och fotkirurgi. Vi har öppet mellan 8.00-17.00.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som vår receptionist kommer du att vara vårt ansikte utåt. Du kommer att mestadels att arbeta med att :
Ta emot och välkomna patienter och andra intressenter i receptionen. Hantera kassan; ta betalt, registrera besök, hantera bokningar, telefon.
Hänvisa, informera, hjälpa patienter och andra i flödet på mottagningen
Hantera post och remisser.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst grundläggande behörighet från gymnasiet. Du får gärna ha arbetat med kundmöten och inom service.

Krav:
Du behöver behärska god svenska i såväl tal som skrift och vara kommunikativ. Därutöver måste du kunna tala god engelska för våra patienter som inte talar svenska. Du bör även ha goda datakunskaper.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet från läkarmottagningar men telefonvana, även från andra arbeten, är en merit.

Personliga egenskaper

Du bör ha ett trevligt sätt. Vi vill att du ska vara en person som förmedlar god serviceanda och medkänsla. Andra goda egenskaper är:
- förmåga att prioritera
- förmåga att kommunicera
- god social kompetens
- förmåga att arbeta självständigt och att kunna utföra arbete på uppdrag av andra.

Tillbaka till Lediga tjänster