en bild

Läkare, Landskrona

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Hudmottaging Öresund finns i centrala Landskrona.Vi är en del av Vårdval hud i Region Skåne och följer riktlinjer avseende vårdprogram och kvalitets register. På mottagningen arbetar i dag en hudläkare, tre sjuksköterskor och sekreterare.
Vi har egen ljusbehandling,operationsrum,PDT behandling och Nordlys senaste Laser.
Utöver bedömning och behandling av hudsjukdomar har vi också en estetisk mottagning med operation av benigna hudförändringar, laserbehandling,Plasma pen,Ultra-v trådlyft med flera behandlingar.
På mottagningen finns även en vaccinationsmottagning.

Adress:
Rådhusgatan 1, Landskrona

Arbetsuppgifter

Vi behöver i första hand en kollega som arbetar med mottagning på Vårdval hud men då även patienter som önskar komma till Estetikmottagingen ökar finns det möjlighet att arbeta även med detta. Kanske du redan är intresserad av estetiska behandlingar eller önskar utvecklas inom detta område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i Dermatologi-venereologi.
Personlig lämplighet är viktigt och goda kunskaper i svenska språket.

Personliga egenskaper

På en mindre mottagning skapas en familjär känsla där vi alla hjälps åt.Du måste känna ett engagemang för ditt arbete och mottagningens utveckling.
Kvalitet med nöjda patienter är viktigt för oss
och en öppen och trevlig mottagning är vår ambition.

Tillbaka till Lediga tjänster