en bild

Diabetessköterska till Brahehälsan Eslöv.

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre och astma/KOL. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer. Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt du att ansvara för vår diabetesmottagning i samråd med patientansvariga läkare. I arbetet ingår ansvar för årskontroller, uppföljning och utbildning inom diabetesområdet. Vi har också en digital kanal, praktikertjänst24, genom vilken vi har kontakt med våra patienter både vad gäller triage och uppföljningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska eller distriktssköterska och har tidigare erfarenhet av diabetesmottagning på vårdcentral. Alternativt dig som är intresserad av att börja jobba med diabetes.

Personliga egenskaper

Vi värderar egenskaper som noggrannhet, flexibilitet samt engagemang och vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Vi ser sammarbete över yrkeskategorierna som en självklarhet hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster