en bild

Diabetessköterska till Brahehälsan Eslöv.

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre och astma/KOL. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer. Vi tränar tillsammans på arbetstid varje vecka. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Som en av våra två diabetessköterskor kommer du att jobba självständigt med diabetesmottagning men också i teamsamverkan med ansvarig läkare. Viss tid kommer du att vara del i vår telefonrådgivning samt bemanna vår akuta verksamhet. Vi har också en digital kanal, praktikertjänst24, genom vilken vi har kontakt med våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundutbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes. Tidigare erfarenhet av diabetesmottagning på vårdcentral är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi värderar egenskaper som noggrannhet, flexibilitet samt engagemang och vi ser gärna att du har ett positivt förhållningssätt, att du är ansvarstagande och bidrar till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat. Vi ser sammarbete över yrkeskategorierna som en självklarhet hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster