en bild

Tandhygienist till Tdl Göran Xanthakis

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Trevlig och trivsam klinik, som har funnits i Linköpings centrum i 20 år; ett stenkast från Stora Torget. På kliniken jobbar en tandläkare och två tandsköterskor.

Adress:
Apotekaregatan 3, Linköping

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter avser depuration, undersökningar, profylax och även viss assistans.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad tandhygienist som har några års erfarenhet. Vi ser fram emot att du ska engagera dig i klinikens utveckling.

Personliga egenskaper

Kunskaper inom digitalröntgen och digitalt journalsystem är ett krav.

Tillbaka till Lediga tjänster