en bild

Legitimerad Tandhygienist sökes !

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi är en klinik som bedriver tandvård för alla, såväl gammal som ung.
Kliniken är belägen i Åstorp som ligger ca 2 mil öster om Helsingborg.
Vår mottagning har en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska och vi behandlar ca 1450 patienter på tre moderna behandlingsrum som är helt digitaliserade.
Vid kliniken utförs det mesta inom parodontologi, endodonti, protetik, implantatprotetik, kirurgi/implantatkirurgi samt estetisk tandvård. Kliniken har funnits i samma byggnad sedan 1954 och är väl inarbetad.
Vår mycket omtyckta tandhygienist väntar sitt första barn och vi söker nu en ersättare för henne under minst ett och ett halv år.

Adress:
Västergatan 17, Åstorp

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att behandla våra patienter med avseende på kausal, konserverande parodontal/kariologisk behandling men även kunna utföra vissa delegerade uppgifter inom den övriga tandvården, inom tandhygienistens kompetensområde. Postoperativ information, stödbehandlingar efter såväl parodontala operationer som fixturinstallationer är av största vikt men även estetiska behandlingar som tandblekning och viss informativ vård till de yngre barnen listade på vår klinik. Då vi har en digital scanner är det även bra om hygienisten kan utföra scanning i samband med stud. modeller o.dyl.
Vi kommer att arbeta sida vid sida för att kunna ge våra patienter så god tandvård som möjligt.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist med viss arbetslivserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, samarbetsvilja och flexibilitet.
Glad och positiv inställning.

Tillbaka till Lediga tjänster