en bild

Nattsjuksköterska till Dalengeriatriken

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Att arbeta inom geriatriken innebär en hel del arbete som kan ses som akutmedicin, med medicinteknisk utrustning och annan avancerad vård men även det patientnära arbetet med tid för det lilla extra. En självklarhet är att vi stöttar och hjälper varandra i alla situationer.

Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal. Som nyanställd får du en god introduktion. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet.
Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och webcare, vi använder oss av STELPA ett dokumentationsverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med minst 1 års erfarenhet som sjuksköterska. Du erbjuds en individanpassad inskolning. Arbetet kräver att du pratar och skriver svenska obehindrat.
Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde, gärna teambaserad geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personen. Du är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster