en bild

Tandhygienist,Sollentuna

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandhygienist till vår mysiga praktik i Sollentuna. Vi har ljusa och fina behandlingsrum med den senaste utrustningen.
Vi söker dig som vill arbeta både självständigt med patientbehandlingar och som del i vårt team. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar både vuxna och barn. På kliniken arbetar 1 tandläkare, 2 tandsköterskor, 2 tandhygienister och en receptionist.
Adress: Kyrkvägen 1G

Adress:
Kyrkvägen 1, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med tandläkaren och övriga teamet. Egna patientbehandlingar. Förebyggande och parodontala tillstånd.

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist.
Flytande svenska i både tal och skrift samt datorvana är ett krav.
Kunskap i Opus är ett plus.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv lagspelare som är ansvarsfull och ödmjuk.
Det är viktigt att du har lätt att samarbeta med andra och är noggrann i ditt patientarbete.

Tillbaka till Lediga tjänster