en bild

Sjuksköterska ASIH Sollentuna

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet.Vi finns i fina lokaler nära Sollentuna centrum med goda kommunikationer och söker nu ny kollega till vårt trivsamma arbetslag. Som nyanställd får du en god introduktion. Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal.

Adress:
Turebergsvägen 5, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Vård av ASIH patienter i deras hem. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du mycket självständigt. Du kommer att arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insattser i hemmet.
Dag/kväll och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med intresse av palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet. Tidigare erfarenhet av ASIH liksom annan relevant arbetslivserfarenhet är meriterande. Du bör gilla teamarbete.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner och i nära samarbete med patienter och närstående. Att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke är för oss en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tillbaka till Lediga tjänster