en bild

Psykolog inom primärvården

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Rudans vårdcentral i Handen har sedan april 2014 en mottagning för barn och unga med psykisk ohälsa. Vi utför bedömningar och behandlingar samt erbjuder föräldrastöd. Vi har en trivsam arbetsplats med högt i tak och vi satsar på att behålla och utveckla vår psykologkompetens. Nu söker vi en ny kollega med barninriktning samt en kollega för ett års vikariat, arbete med vuxna, med god möjlighet till fast anställning.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Bedömning och behandling vid lätt till måttlig psykisk ohälsa. Inom barnuppdraget ingår även föräldrastöd samt samverkan.

Kvalifikationer

Leg. Psykolog med KBT-kompetens.

Personliga egenskaper

Engagerad, pålitlig, god samarbetsförmåga

Tillbaka till Lediga tjänster