en bild

Tandhygienist till välrenomerad populär mottagning

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

På vår trevliga och fräscha praktik, som ligger centralt nära buss och järnvägsstation, jobbar två erfarna team enligt sologroupmodellen.
Vi behandlar både barn och vuxna och utför all typ av tandvård inklusive implantatkirurgi och protetik, estetiska behandlingar.
Teamen består av vardera1 tandläkare, 1 tandhygienist, 2 tandsköterskor och en gemensam receptionist (tandsköterska). Vi jobbar delegerat och målsättningen är att alla medarbetare skall få jobba på spetsen av sin kompetens. Kompetensutveckling årligen för att fortsätta utvecklas är ledord för oss. Vi är en Adderaklinik.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bangatan 8, Nybro

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att jobba självständigt med våra barn och vuxenpatienter. I det innefattas såväl undersökningar, parodbehandlingar, stödbehandlingar,kariesprofylax etc.
Vår vision är "Lev livet leende!!" och vi vill därför att alla skall kunna få stöd och behandling som syftar till att detta skall vara möjligt.

Kvalifikationer

Legitimerad Tandhygienist, gärna med något eller några års erfarenhet.
Flytande svenska i både tal och skrift samt datorvana är ett krav.
Kunskap i Opus är ett plus.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv lagspelare som är ansvarsfull och ödmjuk.
Det är viktigt att du har lätt att samarbeta med andra och är noggrann i ditt patientarbete.

Tillbaka till Lediga tjänster