en bild

Tandhygienist Sundsvall

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Tandlaget Sundsvall består av en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Vi har väl inarbetade rutiner som ger oss arbetsro och därmed bra arbetsdagar. Vi arbetar enligt Praktikertjänsts Adderakoncept.
Kliniken har tre behandlingsrum.
Vi bedriver allmäntandvård, implantatbehandlingar, estetisk tandvård. Vi har samarbete med en käkkirurg som kommer till oss och opererar 1 dag per månad.

Adress:
Södra Järnvägsgatan 11 Nb, Sundsvall

Arbetsuppgifter

Parodbehandlingar, undersökningar, akutbehandlingar, blekningar. Vid behov kan visst assistansarbete förekomma.

Vi arbetar med teamtandvård med patienten i fokus.

Kvalifikationer

Tandhygienistutbildning
Flytande svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du serviceinriktad, trygg och stabil.
Arbetar noggrant och effektivt, har god personkännedom i ditt patientbemötande. Kommunicerar på ett tydligt sätt i tal och skrift.
Att samarbeta i team är för dig en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Tillbaka till Lediga tjänster