en bild

ASIH VÄSTERORT SÖKER NATTSJUKSKÖTERSKA

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Västerort delar lokaler med ASIH Järfälla. Fina lokaler som ligger på fem minuters gångavstånd från Vällingby centrum och tunnelbanan. Våra tjänstebilar står i garage i fastigheten.

Adress:
Grimstagatan 162, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska till vårt natt-team. Du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet. Nattetid arbetar vi två sjuksköterskor tillsammans. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du mycket självständigt. Vi arbetar med personcentrerad vård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från liknande vård är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du uppskattar teamarbete men är också trygg i att agera självständigt. Du tror att ditt arbete kan förändra och påverka patientens situation. Du vill arbeta med tekniska lösningar och befinna dig i en lärandemiljö.

Tillbaka till Lediga tjänster