en bild

Tandsköterska, vikariat

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Då en av våra tandsköterskor går hem på mammaledighet söker vi nu en utbildad tandsköterska för vikariat på minst 10 månader till våran lilla och trivsamma klinik i centrala Borlänge.
Här arbetar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats där vi försöker hålla ett lugnt tempo och ha trevligt tillsammans.

Adress:
Stationsgatan 19, Borlänge

Arbetsuppgifter

Assistera, sterilarbete, reception, bokningar, beställningar och andra arbetsuppgifter som förekommer på en tandvårdsklinik

Kvalifikationer

Vi söker enbart dig med tandsköterskeutbildning.
Önskvärt är minst några år i yrket, detta är dock inget krav

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Du har en positiv inställning, är villig att lära, noggrann och har bra samarbetsförmåga. Du är även arbetsvillig och tycker om att ge våra patienter bra service.
Ett intresse för data är ett plus, då stor del av vårat arbete sker vid en dator

Tillbaka till Lediga tjänster