en bild

Tandläkare sökes

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Tandhuset kronan slog upp sina dörrar i April 2012. Vi var då helt nyetablerade. Nu är vi den enda privata kliniken i hela samhället. Vi flyttar till nya lokaler nu i Mars 2019 med fem beh. rum samt op. sal. Vår nya lokal är helt fantastisk och utformad så att både personal och patienter kommer trivas.

Adress:
Nygrensvägen 3, Älvsbyn

Arbetsuppgifter

Bedriva sedvanlig allmäntandvård men även annan slags tandvård, ex. kirurgi, ortodonit etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års vana från allmäntandvård. Kvalitets medveten. Även du som saknar erfarenhet kan du bli aktuell om du har dem rätta kvalifikationer, goda personliga egenskaper, vilja till utveckling etc.

Personliga egenskaper

Framåt, tycka om sitt jobb och ha en stark vilja till att utvecklas. Jobba med kvalitet.

Tillbaka till Lediga tjänster