en bild

Sjuksköterska till Urologmottagning

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Läkargruppen Victoria Urologi är en öppenvårsurologmottagning inom Praktikertjänst. Vi behandlar patienter på uppdrag av Stockholms läns landsting och utför urologisk diagnostik (flexibel cystoskopi, prostatabiopsi, urinflödesmätning, mm) samt polikliniska operationer.

Adress:
Söderhallarna 120, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består av tidbokning, assistans vid urologiska undersökningar/operationer, rengöring/sterilisering av instrument, telefonkonsultation, hygienarbete, inlärning av RIK, administration av läkemedel samt uppdrag som kontaktsjuksköterska för cancerpatienter

Kvalifikationer

Jag söker Dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet från mottagningsverksamhet, gärna relaterad till urologi/kirurgi. Meriterande är om Du har datavana och behärskar användning av journalsystem Take Care.

Tacksam kort sammanfattning av för tjänsten relevanta färdigheter och kort personlig presentation via mail samt bifogat CV.

Personliga egenskaper

Som person är Du ansvarstagande, flexibel och framför allt självständig samt har god samarbetsförmåga.

Tillbaka till Lediga tjänster