en bild

Medicinsk sekreterare på Dalengeriatriken

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjäns N.Ä.R.A. bedriver den största geriatriska slutenvården i landet. På Dalengeriatriken, vårdar vi äldre patienter med sjukdomstillstånd som infektioner, kardiovaskulära sjukdomar, diabetes och stroke samt efter ortopedisk operation.
Vår enhet jobbar gentemot akutgeriatriska vårdavdelningar men inom bolaget har vi även verksamheter som ASIH, palliativ vård och vårdcentral och du kan även komma att skriva för dem. Du kommer arbeta jämte erfarna medicinska sekreterare och har därmed goda chanser till kunskapsutbyte och kompetensutveckling under pågående arbete. Arbetet, som är förlagt kontorstid måndag till fredag, är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår bland annat medicinsk dokumentation, remisshantering, kvalitetsregisteringar och kontroller samt övrigt administrativt arbete. Arbetsplatsen är på Dalens sjukhus, i närheten av Globen men det kan också bli aktuellt med skrivplats på Handens sjukhus.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Våra medicinska sekreterare på Dalengeriatriken jobbar verksamhetsnära och har daglig kontakt med teamet kring patienten. Huvudsakliga arbetsuppgifter är journaldokumentation i Take Care, diagnos- och åtgärdsregistrering, utskrift av brev och intyg, post- och remisshantering och skanning samt annan administration kring patienten och vårdprocessen.
Vi utför även flera kontroller som säkerställer att vi håller hög kvalitet i vården. Då vi har en systerklinik på Handens sjukhus skriver vi även för verksamheten där.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning eller som utbildar dig till medicinsk sekreterare och har gått minst två terminer.
Du har goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi, du måste kunna lyssna av diktat och skriva ner dem korrekt. Vana vid journalsystemet Take Care är meriterande, liksom erfarenhet/praktik som medicinsk sekreterare inom geriatrik.

Personliga egenskaper

Kliniken är ISO certifierad, och att vara kvalitetsmedveten och noggrann är viktiga egenskaper.
Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du sätter dig snabbt in i rutiner och samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster