en bild

Sjuksköterska Basalhemsjukvård

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi har Kontor i Upplands Väsby samt Sollentuna.Som medarbetare på Praktikertjänst N.Ä.R.A. är du vår största resurs. Din arbetsmiljö är viktig för oss.
Därför erbjuder vi kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, fortbildning och andra utvecklingsmöjligheter.
Det finns goda möjligheter att påverka då våra beslutsvägar är korta. Vi kan erbjuda personligt schemaönskemål inom ramen för vårt uppdrag och i samråd med övriga kollegor.

Adress:
Tunnlandsvägen 99, Bromma

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att:
•arbetsleda en grupp delegerade undersköterskor
•utföra planerade och oplanerade hembesök
•ta emot samtal från Vårdguiden
•besök på LSS-boenden och särskilda boenden

Du kommer att arbeta kvällar och helger samt dag på helger, utgå från vårt kontor som ligger centralt beläget i Sollentuna, Upplands Väsby.

Vi är certifierade inom såväl kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ. Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet.
Som nyanställd får du en god introduktion.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska , det är meriterande med erfarenhet inom hemsjukvård, telefonrådgivning. Du har B-körkort, datavana och goda kunskaper i svenska

Personliga egenskaper

Vi vill att du känner stort engagemang för patienter och närstående Att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke är för oss en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Du bidrar med din kompetens, utvecklas och växa och vara på en arbetsplats där dina idéer och initiativ välkomnas och tas till vara.

Tillbaka till Lediga tjänster