en bild

Leg psykolog till psykosmottagning

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Vi söker en legitimerad psykolog till en vikarietjänst inom Täby psykosmottagning som är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Enheten är lokaliserad i Roslags Näsby med närhet till Roslagsbanan och Täby Centrum.

Enheten består av psykiatriker, psykolog, sjuksköterskor, skötare, medicinsk sekreterare och arbetsterapeut på deltid. Vi arbetar i multiprofessionella team och har ett nära samarbete kring patienten och även dess anhöriga. Enheten vänder sig till personer över 18 år med psykossjukdom men på mottagningen finns även andra grupper representerade bland annat personer med neuropsykiatrisk problematik. Patienterna följs över tid och erhåller samordnad behandling utifrån behov, exempelvis läkemedelsdelning, psykoterapi, stödjande samtal eller utredningar.

Vi har hög tillgänglighet, ett flexibelt arbetssätt och nära samverkan med heldygnsvården. Vi utför vårt arbete på mottagningen men söker oss även utåt och då genom hembesök.

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Arbetet består av både KBT-behandling samt neuropsykiatriska utredningar. Som psykolog har du en central roll i att kartlägga patienternas kognitiva förmåga och bistå med fördjupad diagnostisk bedömning. Gruppverksamhet i olika former kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Leg. psykolog, gärna med erfarenhet av psykiatri och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Erfarenhet av arbete med patienter med psykossjukdom samt patienter med komplex problematik i form av EIPS/självskadebeteende/autism är meriterande.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att bidra till en god stämning i vårt härliga team är viktigt. På enheten värnar vi om varandra och har högt i tak och ett gott samarbetsklimat. Du är initiativrik och tycker om att arbeta i team där allas kompentens värdesätts oavsett yrkesroll. Du är medveten om vikten av att vara ansvarstagande och att kunna arbeta utifrån uppsatta mål.

Tillbaka till Lediga tjänster