en bild

Leg psykolog Praktiktertjänst Psykiatri Täby

Praktikertjänst Psykiatri AB är ett dotterbolag inom Praktikertjänst, som bedriver psykiatrisk öppenvård. Verksamheten växer. From Mars månad 2018 innefattar bolaget, utöver våra tre mottagningar i Spånga, Kista och Rinkeby, stora delar av psykiatrin i nordöstra Stockholm, inklusive mottagningen i Täby.

Praktikertjänst Psykiatri utvecklar och förbättrar ständigt specialistpsykiatrisk vård i nära samverkan med patienter, närstående och samarbetspartners. Förståelse för varje enskild individs unika historia är i fokus i kombination med att sprida evidensbaserad vård och skapa effektiva vårdflöden. Verksamheten karaktäriseras av professionalitet, flexibilitet och korta beslutsvägar.

Man värnar om att ta tillvara och stärka personalens engagemang och kompetens och att göra patienter delaktiga i sin vård. Inom Praktikertjänst psykiatri har man ett fördelaktigt friskvårdsavtal om 5000 kr per år och möjlighet att påverka sina arbetstider via flexsystem och eget schema.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Täby är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Vi arbetar i ljusa rymliga lokaler, 3 min från tågstationen Roslags-Näsby. Mottagningen har ca 30 medarbetare och erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 18 år och uppåt.

Ett stort utvecklingsarbete pågår inom verksamheten där du kan bli delaktig i att via förbättringsarbeten delta i att effektivisera och utveckla bedömningsprocesser och behandlingsutbud i linje med vårdprogram och gällande avtal.

Adress:
Kanalvägen 17, Täby

Arbetsuppgifter

Som psykolog kommer du arbeta med sedvanliga psykologuppgifter som psykologiskt bedömnings-och behandlingsarbete. Behandlingsarbetet sker både enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår även att kontinuerligt utföra neuropsykiatriska utredningar. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som läkare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Du förväntas också delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg psykolog. KBT-inriktning. Erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete i psykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra psykiatrisk vård.

Tillbaka till Lediga tjänster