en bild

Specialistläkare till väl etablerad mottagning

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.
Praktikertjänst Psykiatri är nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi ska vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst psykiatri Spånga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Spånga. Mottagningen erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 25 år och uppåt.
Inom mottagningen finns ett behandlingsteam, ett geriatriskt team, ett team för psykoterapibedömningar samt psykologer specialiserade på neuropsykiatriska utredningar. Mottagningen har ca 25 medarbetare och flertalet har lång erfarenhet att arbeta inom psykiatrin i ett mångkulturellt område.
Vi samverkar med övriga aktörer som försäkringskassan, jobbtorget, arbetsförmedling och socialtjänst, vissa av dessa aktörer har vi ingått samverkansavtal med för att underlätta arbetet för samtliga.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Salagatan 2, Spånga

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och utveckla vår befintliga verksamhet. I ryggen har du både Praktikertjänst-koncernens stordriftsfördelar och den mindre verksamhetens patientnära kontakt och engagemang. Dina arbetsuppgifter är psykiatrisk bedömning, diagnostik, behandling, delta i neuropsykiatriska utredningar och behandling samt delta i utvecklingsarbete. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete men även arbete i team med övriga kollegor som psykologer, leg psykoterapeuter, arbetsterapeuter, rehabkoordinator, fysioterapeut och sjuksköterskor. Som specialistläkare är din tjänstgöring förlagd till dagtid vardagar på öppenvårdsmottagning. Utöver detta ingår du i bakjourslinje tillsammans med övriga specialister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med patienter inom allmän psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra den psykiatriska vården.

Tillbaka till Lediga tjänster