en bild

Enhetschef ASIH Nynäshamn

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vårt ASIH-team i Nynäshamn har funnits sedan 2013 och ligger i centrala Nynäshamn. Teamet består av specialistläkare, bitr. enhetschef, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, kurator. Vi har även tillgång till dietist. Vi vårdar svårt sjuka patienter i deras hem. Vi har ett personcentrerat arbetssätt vilket innebär att patienten och närstående är delaktiga i planeringen av vården. Det är ett självständigt och varierande arbete. Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal. Vi är certifierade inom såväl kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Tillsammans med verksamhetschef och specialistläkaren är du en del av teamets ledning och utvecklar vården i enlighet med verksamhetens mål såväl röraande kvalitet som ekonomi. Som enhetschef ansvarar du för att vården utförs med god kvalitet samt att rutiner efterlevs och utvecklas.
Du deltar i personal- och budgetuppföljning samt arbetar med kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor på enheten och håller i arbetsplatsträffar och personalmöten. Arbetet bedrivs utifrån gällande rutiner och aktuella vårdprogram.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska med intresse för palliativ vård, vård av multisjuka. Du har stort intresse och gärna erfarenhet av chefs- och ledarskapsfrågor. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att leda, inspirera och motivera medarbetare och genom nära samverkan med de andra kollegorna skapa möjligheter till utveckling. Med din struktur och goda samarbetsförmåga strävar du mot resultat och god kvalitet i verksamheten.
Att du har förmåga att se händelser i ett större sammanhang, kunna tänka långsiktigt och se direkta konsekvenser av olika beslut samt är prestigelös.
Du ser våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke som en själklarhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster