en bild

Undersköterska, Brahehälsan Eslöv

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Brahehälsans vårdcentral i Eslöv har 9000 listade patienter och bedriver god vård i välfungerande team med patienten i centrum.
Personalstyrkan är stabil och personalomsättningen är låg. Stämningen i arbetsgruppen är mycket god och vi hjälper varandra i stort och smått. På vårdcentralen arbetar sex specialister i allmänmedicin, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor, fysioterapeuter, kurator, psykolog, arbetsterapeut och dietist tillsammans med medicinska sekreterare och undersköterskor. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, äldre och astma/KOL. Vi har regelbundet möten kring rutiner och riktlinjer. Vårdcentralen är belägen centralt i Eslöv med goda pendlingsmöjligheter.

Adress:
Kvarngatan 8, Eslöv

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att bestå av provtagning och analys inne på laboratoriet och viss provtagning ute på mottagningen såsom EKG och audiogram. Du kommer att assistera läkarna vid vissa undersökningar och ingrepp samt hantera rengöring, desinfektering och sterilisering av medicintekniska produkter.

Kvalifikationer

Du är en van datoranvändare med ett medicinteknikintresse och en vilja att lära dig. Vi värdesätter att du är noggrann, serviceinriktad, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är van vid självständigt arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt har en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Patientens behov ska stå i centrum för ditt arbete. Flexibilitet vi schemaläggning är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster