en bild

ASIH sjuksköterska

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

I ASIH vårdar vi patienter i deras hem. Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten och närstående är delaktiga i planeringen av vården. Arbetet är självständigt och varierande. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ.

Adress:
Nyängsvägen 3 A 1 tr, Tullinge

Arbetsuppgifter

Teambaserad vård av ASIH-patienter. Kurativa, palliativa eller kroniskt sjuka. Vanliga diagnoser är cancer, hjärtsvikt, kol, neurologiska sjukdomar och infektioner.

Kvalifikationer

Sjuksköterska med intresse för palliativ vård, akut medicinsk vård samt vård av multisjuka.

B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du känner stort engagemang för patienter och närstående. Viktigt att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke.

Tillbaka till Lediga tjänster