en bild

Distriktssköterska till Telefonplans Vårdcentral

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Telefonplans Vårdcentral öppnade hösten 2012 tillsammans med en BVC-enhet. Mottagningen har sedan dess vuxit snabbt med många nyinflyttade och en ung befolkning med många barnfamiljer i området. Vi har bl.a. astma/KOL-sköterska, diabetessköterska och en mindre hemsjukvårdslista. Till mottagningen hör också ett eget närlab bemannad av egen personal. Lokalerna är nybyggda, ljusa och fräscha och vi dokumenterar i journalsystemet Take Care.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Telefonvägen 30, Hägersten

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en distriktssköterska till vårt trevliga team för arbete på mottagningen samt i mindre del inom hemsjukvården. Tjänsten på mottagningen innebär bland annat arbete med motiverande samtal kring livsstilsförändringar. Vi ser gärna att du har intresse för arbete med diabetespatienter då vår diabetessköterska även har andra åtaganden. Erforderlig fortbildning erbjuds vid behov. Du delar även arbetet med bl.a telefonrådgivning/bokning, vaccinationer och sedvanligt mottagningsarbete med övriga sjuksköterskekollegor. Hemsjukvårdsuppdraget delas med en av mottagningens sjuksköterskor i ett rullande schema som ger variation i arbetsuppgifterna. Tidigare erfarenheter från arbete på vårdcentral är meriterande men stor vikt läggs även vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Distriktssköterska eller Sjuksköterska med erfarenhet från arbete på vårdcentral. Erfarenhet av journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga och och en kreativ och positiv inställning värderar vi högt!

Tillbaka till Lediga tjänster