en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi välkomnar Dig att ansöka om tjänsten som Tandsköterska och bli en del av vårt fantastiskt härliga gäng!

Vår omtyckta gruppraktik har funnits sedan 1973 och ligger på Utlandagatan i Johanneberg/Krokslätt. Vi har en välkomnande reception och 9 moderna behandlingsrum som 3 tandläkarteam och 2 tandhygienister jobbar i, ett stort fikarum med plats för alla 11 och en solig altan där vi avnjuter vår lunch på varma dagar. Vi bedriver allmäntandvård med specialintresse funktionell estetik och uppdaterar oss ständigt via de föreningar vi är med i, tex SACD, AACD. Hos oss hittar du också ett Dentallab med de senaste inom teknik!
Välkommen till vårt härliga, goa och glada tandvårdsgäng!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Utlandagatan 24, Göteborg

Arbetsuppgifter

Arbetet består av sedvanligt tandsköterskearbete med assistans till tandläkare och delegerat arbete exempelvis digital röntgen samt OPG, depuration och polering, vissa avtryck (även scanner), anestesi, fotografering, provisorium, inköp, tidbokningar, assistans till implantatoperationer mm.

Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen samt erfarenhet inom yrket. Behärska svenska väl inom tal och skrift. Röntgentagning, depuration, anestesi samt operationsassistans. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som älskar ditt yrke och är serviceminded, är glad och positiv med stor social kompetens och gillar att jobba med människor. Du är strukturerad, har bra ordningssinne och god samarbetsförmåga samtidigt som du kan jobba självständigt. Att du kan prioritera och ligga steget före vid planering och förberedelser förutsätts. Extra plus för estetisk sinne, noggrannhet och att du har förmåga att lära dig nya saker. Att du är snabb och har gott handlag ger ännu mer pluspoäng!

Tillbaka till Lediga tjänster