en bild

Medicinsk sekreterare till Lidingö

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår mottagning som ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschef.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Adolf fredriks kyrkogata 9, Stockholm

Arbetsuppgifter

Arbetet hos oss är omväxlande med arbetsuppgifter som journaldokumentation, KVÅ-registrering, bokningar, telefon, reception, kassa samt andra administrativa uppgifter. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för det vårdadministrativa arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och har god datorvana. Meriterande är kunskaper i Take Care journalsystem samt tidigare erfarenhet av KVÅ-registering.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper så som god känsla för service, ansvar och noggrannhet. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du ska kunna ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och kunna ge våra patienter och medarbetare bra service och ett gott bemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster