en bild

ST-läkare till populär vårdcentral

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Stadsfjärden är en relativt stor vårdcentral i Nyköpings attraktiva hamnkvarter och drivs i privat regi.
Vi tror på friheten att utveckla vår verksamhet på det sätt vi själva vill, och du som medarbetare spelar en viktig roll i att bidra med dina idéer. Vi tror på en primärvård med en ljus framtid och vill gärna sprida denna optimism. Vi kan erbjuda en stimulerande och utvecklande ST-tid, hög kompetens hos dina kollegor och fin gemenskap i det dagliga arbetet.
Vår kontinuitet på läkarsidan är god, vilket vi sätter stort värde på.
Som ST-läkare har du såklart tid för egna studier, handledning och blir del i vår välfungerande ST-grupp.

Adress:
Gästabudsvägen 6, Nyköping

Arbetsuppgifter

Praktiskt patientarbete för ST-läkare i Allmänmedicin. Delta aktivt i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg. läkare

Personliga egenskaper

Du är en person som tycker primärvårdens framtid är intressant och spännande. Du vill vara med och utveckla denna tillsammans med oss.

Tillbaka till Lediga tjänster