en bild

Kardiolog

I snart 30 år har vi haft som vision att erbjuda en bättre väg till ett friskare hjärta. Vi erbjuder hjärtutredningar och fysiologiska undersökningar under samma tak.

Vill du vara med på resan?

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center är en mottagning inom kardiologi och klinisk fysiologi som finns i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.Vi är dagsläget ca 60 personer.

Adress:
Kungsgatan 34, Stockholm

Arbetsuppgifter

Du delar din arbetstid mellan kardiologisk mottagning och tolkning av de fysiologiska undersökningar som utförs inom kardiologiavtalet.

Kvalifikationer

Du bör ha bred kompetens inom specialistområdet samt många års erfarenhet. God IT-vana är en självklarhet och vana att arbeta i journalsystemen Take Care och/eller PAF en fördel.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare och välkomnar dig som vill anta nya utmaningar och arbeta utifrån nya perspektiv. Vi tror att du är intresserad av att vara med och utveckla effektiva och moderna vårdflöden.

Det är viktigt att du är trygg i din roll och att du är van vid att fatta snabba beslut. Vi vill också att du är noggrann och har förmåga att arbeta strukturerat. Du har god samarbetsförmåga och är öppen och positiv. Du är flexibel och sätter självklart patienten i centrum.

Tillbaka till Lediga tjänster