en bild

Leg Dietist Sökes

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering. Vi som startat verksamheten är terapeuter med tidigare erfarenhet av multiprofessionellt temaarbete.
Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor.

Adress:
Hästholmsvägen 28, Nacka

Arbetsuppgifter

Som dietist i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har många olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på självständighet i patientarbetet samt att du känner dig säker i din roll som dietist. Arbetet innefattar behandlingsinsatser och rehabilitering på mottagningen individuellt eller i grupp och vid behov hemma hos patient. En del av arbetet bedrivs i team med Arbetsterapeut och Fysioterapeut/Sjukgymnast i form av hemrehabilitering. En del av arbetsuppgifterna handlar om att marknadsföra dietik och utveckla dietiken på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Dietist.
Du skall ha erfarenhet av primärvård eller liknande verksamhet.
Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn inom yrket samt utbildning inom motiverande samtal, KBT eller liknande.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är flexibel, stresstålig, serviceinriktad.
Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen.
Då du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Tillbaka till Lediga tjänster