en bild

Samordnare ASIH Täby

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Täby utgår från trevliga lokaler centralt i Täby. Nu söker vi en samordnare till vårt ASIH team! Teamet består av läkare, sjuksköterskor och paramedicinare.

Samordnarens funktion är att vara spindel i nätet och vara ett stöd för nya och erfarna kollegor. Tjänsten innefattar både arbete inne på kontoret samt ute i vården hemma hos patienterna.

Du kommer till ett trevligt gäng som dels arbetar självständigt ute hos patienterna men även arbetar tillsammans i multiprofessionellt team där vi gemensamt utformar vården kring patienten och dess närstående.

Våra patienter är boende i Täby, Danderyd, Vaxholm, Vallentuna och Österåker. I denna tjänst ingår varierande arbetsuppgifter med patientvård av svårt sjuka i hemmet.

Adress:
Bergtorpsvägen 43 B, Täby

Arbetsuppgifter

Vårt huvudsakliga uppdrag är specialiserad palliativ och medicinsk sjukvård i hemmet. Vi arbetar i ett multiprofessionellt team. Dokumentation sker i Take Care. Arbetet är både självständigt och flexibelt.

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssjuksköterska alternativt Leg. Sjuksköterska med förskrivningsrätt, gärna med erfarenhet av avancerad hemsjukvård.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som samordnare inom liknande verksamhet.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Att kunna planera och prioritera arbetet utifrån olika situationer och vara flexibel inför ändringar som kan uppkomma akut. Du ska trivas med att arbeta självständigt men också kunna arbeta i team med kollegor och andra yrkesgrupper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Tillbaka till Lediga tjänster