en bild

leg arbetsterapeut Dalengeriatriken

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Dalengeriatriken är en av de största geriatriska klinikerna i Stockholmsområdet, beläget strax söder om Globen.
Du arbetar både självständigt och tillsammans i ett multiprofessionellt team. Du kommer till ett glatt och trevligt arbetslag som ställer upp för varandra. En individuellt anpassad introduktion är en självklarhet.
Kultur och friskvård är viktiga ingredienser på arbetsplatsen.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Du utför bedömningar av ADL, provar ut och förskriver hjälpmedel, deltar aktivt vid vårdplaneringar och överrapporterar till nästa led i vårdkedjan. Dokumentation i Take Care är en självklarhet.

Du är ett stöd för övrig personal i frågor och delger gärna dina kunskaper vid utbildningstillfällen.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse och engagemang för den geriatriska patienten och dennes närstående. För att uppnå det bästa resultatet för våra patienter är ansvarstagande och en god samarbetsförmåga hos dig grundläggande förutsättningar.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster