en bild

Distrikssköterska

Information om arbetsplatsen

Stenhamra Hälsocentral är belägen i vacker naturmiljö på Färingsö. Vår bemanning består av 5 läkare, 4 sjuksköterskor, 1 distriktsköterska, 4 undersköterskor, som är engagerade i ett nära samarbete för att skapa trivsam miljö och bästa förutsättningar för hög vårdkvalitet.
Vårt område växer tack vare nyinflyttade barnfamiljer.Vi har astma/KOL-mottagning, diabetesmottagning, äldrevårdsmottagning och hemsjukvård. Till mottagningen hör också ett eget närlab bemannad av egen personal. Lokalerna är delvis nyrenoverade. Vårt journalsystem är Take Care.

Adress:
Vallviksvägen 12, Stenhamra

Arbetsuppgifter

I din tjänst ingår telefonrådgivning/bokning, vaccinationer och sedvanligt mottagningsarbete med övriga sjuksköterskekollegor. Hemsjukvårdsuppdraget delas med andra medarbetare på rullande schema som ger variation i arbetsuppgifterna.
Tjänsten på mottagningen innebär bland annat arbete med motiverande samtal kring livsstilsförändringar. Vi ser gärna att du har intresse för arbete med astma och KOL patienter då ansvarige sköterska är mammaledig. Erforderlig fortbildning erbjuds vid behov. Tidigare erfarenheter från arbete på vårdcentral är meriterande men stor vikt läggs även vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Distriktssköterska.
B körkort en fördel.

Personliga egenskaper

Flexibilitet och god samarbetsförmåga. God planeringsförmåga. Kreativitet och positivt tänkande uppskattas.

Tillbaka till Lediga tjänster