en bild

Specialistläkare i psykiatri

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst psykiatri Vallentuna är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning som erbjuder psykiatrisk vård både för allmänpsykiatriska tillstånd samt för patienter med psykossjukdom. Här arbetar du i ett mycket välfungerande och ambitiöst arbetslag om 25 personer med hög kontinuitet. Vi som arbetar här är läkare, psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, kuratorer, skötare, arbetsterapeuter, fysioterapeut samt administrativ personal.

Mottagningen erbjuder såväl flertalet behandlingsgrupper som enskild psykoterapi och stödjande samtal. Vi har ett gott upparbetat samarbete och regelbundna samverkansmöten med bland annat Beroendecentrum, Vallentuna kommun, Habiliteringen, husläkarna i Vallentuna samt MVC/BVC. Mottagningen ligger ett stenkast från Vallentuna Centrum med goda kommunikationer till Stockholm och Danderyds sjukhus. Våra lokaler är ljusa, fräscha och funktionella.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och utveckla vår befintliga verksamhet. I ryggen har du både Praktikertjänst-koncernens stordriftsfördelar och den mindre verksamhetens patientnära kontakt och engagemang.

Dina arbetsuppgifter är psykiatrisk bedömning, diagnostik, behandling, delta i neuropsykiatriska utredningar och behandling samt delta i utvecklingsarbete. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete men även arbete i team med övriga kollegor som psykologer, psykoterapeuter, arbetsterapeuter, sjukgymnast, kuratorer och sjuksköterskor.

Som specialistläkare är din tjänstgöring förlagd till dagtid vardagar på öppenvårdsmottagning. Du har även möjlighet att gå jour på våra slutenvårdsavdelningar.

Utåtriktat arbete förekommer och du förväntas delta i förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi samverkar med sjukvård, arbetsförmedling, skola, sociala nätverk, socialtjänst med flera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med patienter med allmänpsykiatriska diagnoser och psykossjukdomar.

Personliga egenskaper

Du ska vara intresserad av att arbeta med människor och ha en vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra den psykiatriska vården.

God samarbetsförmåga, gott bemötande, ansvarstagande och flexibilitet är centralt. Att gilla att arbeta i team är ett måste.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster