en bild

Dietist deltid Malmö

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vår arbetsplats karaktäriseras av värme, omtanke, humor och att vi arbetar nära varandra. Vi har ett lärande förhållningssätt och utvecklas ständigt mot förbättrad kvalitet i vårt omhändertagande av patienter.

Adress:
Snapperupsgatan 12, Malmö

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss arbetar du med våra vanligaste magsjukdomar. Exempel på detta är IBS, specialkost vid allergier och intoleranser, med undernäring och sjukdomstillstånd tex KOL, cancer, stroke. Du arbetar vidare med livsstilssjukdomar såsom övervikt och diabetes. Arbetet bedrivs i första hand individuellt med ev kan arbete med patienter i grupp bli aktuellt. Kommer du med bra förslag är vi alltid öppna för en diskussion kring detta.

Kvalifikationer

Leg dietist. Primärvårdsarbete är klart meriterande

Personliga egenskaper

Här sitter vi stor vikt vid att du passar in i gruppen, att du tar ansvar och är konstruktiv.

Tillbaka till Lediga tjänster