en bild

Nattsjuksköterska till avd. 41 Dalengeriatriken

Information om arbetsplatsen

Nu söker vi fler nattsjuksköterskor till avdelning 41 på Dalengeriatriken! Avdelningen är en akutgeriatrisk avdelning med 18 vårdplatser där vi vårdar patienter med bland annat KOL, hjärtsvikt, pneumonier och andra typer av infektioner. Intag sker dygnet runt och medelvårdtiden ligger på drygt en vecka.

Nu rekryterar vi fler nattsjuksköterskor då vi har utökat med fyra vårdplatser och öppnat en akutgeriatrisk intagningsenhet. Där skall vi ta emot och bedöma patienter som kommer direkt från hemmet och ha möjlighet till extra övervakning av dem.

Därför söker vi nu dig som intresserad av något nytt vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter när vi startar detta projekt i höst!

Som ett led i detta har vi gjort en nysatsning på nattpersonalen. Vi kan erbjuda bra anställningsvillkor och eftersträvar en tätare sjuksköterskebemanning. Som nattsjuksköterska på avd. 41 arbetar du i ett team bestående av två sjuksköterskor och en undersköterska på 18 vårdplatser.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som nattsjuksköterska på avdelningen innebär att du tillsammans med undersköterskan i ditt team kommer att arbeta närmast patienten, vilket betyder att ni kommer vara en viktig komponent i att involvera patienten i vården och bevaka dennes intressen. Då det är mycket viktigt för patienten att vi har en helhetsbild över dennes situation läggs stor vikt på ett fungerande teamarbete och samarbetsförmåga.

I det sedvanliga sjuksköterskearbetet så ingår bland annat omvårdnad tillsammans med undersköterskan och läkemedelsadministrering. För att underlätta läkemedelshanteringen så använder vi oss av slutenvårdsdos. Vi använder oss av STELPA för dokumentation med hjälp av surfplattor, läs gärna mer om detta på vår hemsida.

Medicintekniskt så ingår bland annat att sätta perifera infarter, såromläggningar, katetersättning/hantering, blodtransfusioner och antibiotika- administrering.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, med minst ett års erfarenhet. För både nyare och mer erfarna sjuksköterskor erbjuds en individanpassad inskolning.

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten.

Tillbaka till Lediga tjänster