en bild

Specialistläkare till ny och etablerad verksamhet

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri är nordens största privata psykiatriverksamhet och finns i Järva och Nordöstra Stockholm. Vi ska vara den ledande leverantören av psykiatri i Sverige med fokus på kvalitet, jämlik och evidensbaserad vård.
Praktikertjänst Psykiatri har fått i uppdrag att starta en enhet för transkulturell psykiatrisk specialistvård för patienter med migrationserfarenheter som uppvisar trauma- och stressrelaterade problem. Driftstart är 1 januari 2019 och enheten kommer att samlokaliseras med vår allmänpsykiatriska mottagning i Kista. På samma adress har vi sedan länge vår befintliga verksamhet i allmän psykiatri. Det kommer således finnas möjlighet till varierande uppgifter.
Välkommen du också med din erfarenhet och kunskap till vår mottagning.
Adress: Knarrarnäsgatan 15, 164 40, Kista

Adress:
Knarrarnäsgatan 15, Kista

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig möjlighet att vara med och utveckla vår befintliga verksamhet som ett led i vår växande organisation. I ryggen har du både Praktikertjänst-koncernens stordriftsfördelar och den mindre verksamhetens patientnära kontakt och engagemang. Vi på Praktikertjänst Psykiatri i Kista har lång erfarenhet av Rinkeby-Kista stadsdel och Järva-området samt specialistkompetens inom olika behandlingsmetoder. Vi samverkar med övriga aktörer som försäkringskassan, jobbtorget, arbetsförmedling och socialtjänst, vissa av dessa aktörer har vi ingått samverkansavtal med för att underlätta arbetet för samtliga.
Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som psykologer, leg psykoterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med patienter inom allmän psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra den psykiatriska vården. Samt att se vikten av en god arbetsmiljö där vi alla är med och bidrar.

Tillbaka till Lediga tjänster