en bild

Tandsköterska

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Elvanstandläkare!
Har du ett brinnande intresse för att alltid göra det där lilla extra för att göra våra patienter ännu nöjdare? Hungrig på nya utmaningar? Vill du arbeta delegerat med allmäntandläkare och assistera våra specialister? Vara delaktig i vår kursverksamhet?
Elvanstandläkare i Göteborg söker tandsköterska på heltid (36 - 40h/v) till vår gruppraktik på Eriksberg vid Norra Älvstranden. Vi är idag 5 tandläkare varav 2 specialister inom protetik och kirurgi. Vi bedriver idag nästan all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med en mycket modern design och utrustning. Tjänsten planeras för tillträde under våren 2021 .

Adress:
Eriksbergstorget 11, Göteborg

Arbetsuppgifter

Assistans samt delegerade arbetsuppgifter inom allmän och specialisttandvård.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du som söker har minst några års yrkeserfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Behörighet i infiltrationsanestesi och vana av FRENDA samt delegerat arbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Söker ärlig, glad och positiv medarbetare.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2021-08-09
Sista ansökningsdag:
2021-06-30

Information om tjänsten lämnas av

Johan Damberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: johan.damberg@ptj.se