en bild

Sjuksköterska Natt

Information om arbetsplatsen

Avd 52 är en akutgeriatrik avdelning med dygnet runt-intag. Till oss remitteras patienter från akuten, ambulansen, slutenvården, hemmet (primärvården) och SäBo. Vanliga förekommande diagnoser är infektion, KOL, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes mm

För att ge den bästa vården arbetar vi i multiprofessionella team som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut, samt vid behov dietist, logoped och kurator. Alla vardagliga aktiviteter på avdelningen ingår i patientens mobilisering.

Vi dokumenterar i TakeCare och använder oss av Stelpa (dokumentation i iPad som kopplas till TakeCare).
Vi har 24 vårdplatser och en medelvårdtid på ca en vecka.

Vi är stolta över vår gemenskap på avdelningen som kännetecknas av hjälpsamma kollegor och ett gott samarbete i ett glatt gäng.

Vi erbjuder fri läkarvård, friskvårdsbidrag, personalgym som kan utnyttjas via friskvårdsbidraget samt flertalet andra friskvårdsaktiviteter.

Vi behöver nu stärka upp vårt stabila nattgäng med ytterligare en sjuksköterska.
Vi har nyligen gjort en extra satsning på natten genom att se över löner samt att vi strävar mot sjukskötersketätare pass nattetid.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen nattetid innebär att arbeta tillsammans med två undersköterskor, alternativt en undersköterska och en sjuksköterska till, i team.
I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom; omvårdnad, läkemedelsadministrering (där vi använder oss av slutenvårdsdos), medicintekniska uppgifter som PVK-hantering, KAD-sättning mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet som sjuksköterska, inom slutenvården, med intresse för patientnära vård.
Tidigare nattjänst är meriterande men inte ett krav.
Under din första tid hos oss får du individanpassad introduktion.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel har lätt att samarbeta och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster