en bild

Psykolog till Praktikertjänst Psykiatri Åkersberga

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, leg psykoterapeuter, socionom samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Då vi nu söker en legitimerad psykolog med inriktning KBT erbjuder vi dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet, tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Om du har en psykologkollega du redan trivs extra bra med så finns det ev möjlighet för oss att anställa två.

Varmt välkommen med Din/Er ansökan.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter innefattande bedömning, neuropsykiatriska utredningar och behandling, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg Psykolog med KBT inriktning. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete samt neuropsykiatriskt utredningsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Tillbaka till Lediga tjänster