en bild

PTJ Vallentuna söker leg. psykolog

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst psykiatri Vallentuna är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning som erbjuder psykiatrisk vård både för allmänpsykiatriska tillstånd samt för patienter med psykossjukdom. Här arbetar du i ett välfungerande och ambitiöst arbetslag med hög kontinuitet om ca 25 personer. Vi som arbetar här är läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, arbetsterapeuter, en fysioterapeut samt administrativ personal. Du blir en av 6 psykologer vilka har olika grundkompetenser; PDT, KBT samt affektteori. 2 medarbetare är legitimerade psykoterapeuter. 1 psykolog gör neuropsykiatriska utredningar på heltid. Mottagningen erbjuder flertalet behandlingsgrupper och naturligtvis även enskild terapi och stödjande samtal. Vi kan även erbjuda våra patienter medicinsk yoga, både enskilt och i grupp. Mottagningen har ett gott upparbetat samarbete och regelbundna samverkansmöten med bland annat Beroendecentrum, Vallentuna kommun, Habiliteringen, husläkarna i Vallentuna samt MVC/BVC. Mottagningen ligger ett stenkast från Vallentuna Centrum som har goda kommunikationer till Stockholm och Danderyds sjukhus, lokalerna är ljusa och fräscha och nya sedan 2011 (tillbyggnad av nedervåning 2013).

Adress:
Tellusvägen 15, Vallentuna

Arbetsuppgifter

Fokus i arbetet kommer vara sedvanligt terapeutiskt behandlingsarbete, både enskilt och i grupp. Vi arbetar ofta i team om flera medarbetare med olika yrken för att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, vi ser gärna att du har en KBT-grund. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller annan relevant kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lugn, trygg och lyhörd. Du stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och har ett genuint intresse av att hjälpa och stötta andra och hitta lösningar. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster