en bild

KBT terapeut

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Värmdö Vårdcentral har 7500 listade patienter som bor i den fina skärgårdsmiljön ute på Värmdö. Vi som arbetar här är en grupp om 8 läkare, 5 sjuksköterskor, 2 undersköterskor, en receptionist, en sekreterare och en psykoterapeut.

Adress:
Fenix Väg 14, Gustavsberg

Arbetsuppgifter

Vi söker en legitimerad psykoterapeut som kan ta hand om våra patienter med psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad psykoterapeut med KBT inriktning.

Personliga egenskaper

Vi söker en glad och positiv person som kan arbeta både självständigt och i ett team. Det är viktigt att kunna se och möta patienterna i ett helhetsperspektiv, beakta deras psykosociala bakgrund och göra dem delaktiga utifrån deras egna förutsättningar.

Tillbaka till Lediga tjänster