en bild

Profylaxtandsköterska till Järna och Gnesta

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tandläkarpraktiker som ligger i Gnesta och Järna. Vi har moderna, digitaliserade Adderamottagningar med 4 resp 3 behandlingsrum, journalsystemet Frenda samt panorama. Vi arbetar med all typ av allmäntandvård.
Vi söker nu en tandsköterska för ett vikariat på ett år. Tjänsten är på 30 timmar per vecka, varannan vecka i Gnesta och varannan i Järna.

Vår vision innebär att varje enskild patient ska få den bästa möjliga tandvården och bästa möjliga omhändertagandet i varje situation. Vi ska ge och upprätthålla en god munhälsa åt alla våra patienter.

Adress:
Stora Torget 5 i Gnesta resp Storgatan 8 i Järna, Gnesta

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, allt från assistans, sterilarbete, reception till profylax, avtryckstagning, temporära fyllningar, anestesi samt hygienbehandlingar på både barn och vuxna.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning

Personliga egenskaper

Glad, engagerad, god samarbetsförmåga, ha ett gott bemötande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser fram emot din ansökan.

Tillbaka till Lediga tjänster