en bild

Tandhygienist Göteborg

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

TEAM FURHAMMAR
Vi är en modern,digitaliserad tandläkarmottagning i centrala Göteborg.Vi arbetar med all slags tandvård enligt adderamodellen.Vi är för närvarande 1 tandläkare,1 tandhygienist och 2 tandsköterskor.Vår vision är att i alla lägen ge patienten det bästa mottagandet och den bästa tandvården för en livslång god munhälsa.

Adress:
Stampgatan 38, Göteborg

Arbetsuppgifter

Tandhygienistuppgifter såsom undersökningar av barn och vuxna,hygienbehandlingar och profylax.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett glatt humör,är flexibel,samarbetsvillig och tar egna initiativ.Du skall vara engagerad i ditt arbete och ha ett bra patientbemötande.

Tillbaka till Lediga tjänster