en bild

Sjuksköterska -

Information om arbetsplatsen

CityAkuten, ortopedicenter har avtal med SLL inom ramen för vårdval i öppenvårdsregi. Verksamheten inkluderar allmän ortopedi, handkirurgi och fot kirurgi med mottagningsverksamhet och operationer. Vi har även avtal med de flesta försäkringsbolag.

Adress:
Olofpalmesgata 13 A, Stockholm, Stockholm

Arbetsuppgifter

Att arbeta på vår Ortopedmottagning innebär tidsbokning med telefonrådgivning. Remisshantering. Sjuksköterskemottagning med sårvård och suturtagning. Uppdraget innebär att arbeta på mottagningen samt att vara ansvarig för våra försäkringskunder.

Som försäkringsansvarig koordinator är du ansiktet ut mot våra försäkringskunder. Förutom den dagliga driften såsom tidsbokning och dialog med vårdplanerare från försäkringsbolagen så innebär även uppdraget att tillsammans med vår Verksamhetschef föra en dialog, bjuda in och besöka våra kunder. Då vi har ett samarbete med olika försäkringsbolag så innebär arbetet även att säkerställa leverans, service och information i Boka Doktorn.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska med mångårig arbetslivserfarenhet inom yrket. God kännedom och vana att arbeta med TakeCare. Meriterande är erfarenhet av ortopedi och kunskap om försäkringsbranschen samt kännedom och vana att arbeta med Boka Doktorn

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du har service- och ansvarskänsla samt är flexibel och noggrann. Du ska vara affärsmässig med fokus på kundvärde och kundnöjdhet.

Tillbaka till Lediga tjänster